Službeni web dnevnik
Vlatka Pokos
Blog
srijeda, kolovoz 1, 2007
Nadam se da ste dobro i da se negdje kupate i uživate u dobrom društvu, hrani, vinu i ostalim blagodatima ljeta. Ja se trenutno nalazim u Zagrebu, jer sam se morala vratiti zbog poslovnih obaveza. Naime, postala sam radijska voditeljica zahvaljujući predivnim ljudima s Obiteljskog radija i njihovoj poslovnoj ponudi. Sudeći po reakcijama, moj radijski debi bio je uspješan i emisija vam se svidjela. Zove se Ljubavni bon ton, a tematika je više nego zanimljiva: muško-ženski odnosi. Ta tema je, kao što znate, neiscrpna, a iskustva, pristupi i razmišljanja različita. Trudit ću se da mi gosti budu pričljivi i zanimljivi, pa ćemo se zezati na temu ljubavi. Zaista bih željela da emisija zaživi i da bude slušana jer, u krajnjoj liniji, radim ovo da bi me netko slušao. Konačno ću moći puštati pjesme koje volim, uglavnom romantične i ljubavne, a nije isključeno ni malo poezije. Ljubavne, naravno. Eto, toliko o tome. Slušajte me ponedjeljkom od 13 do 14 sati na Obiteljskom radiju!

Moram se još malo vratiti na ATP Studena Croatia Open Umag, jer sam impresionirana atmosferom,organizacijom, tretmanom u hotelu, vrhunskim tenisom, a moram priznati i da se dugo nisam tako dobro zabavljala. Svake večeri koncerti i mnoštvo zanimljivih ljudi. A najbolji su bili tulumi do jutra i druženje sa tenisačima, iako neke djevojke (popriličan broj) u tome definitivno pretjeruju. Ali, to je neka druga tema. U svakom slučaju, sigurna sam da ću se tamo pojaviti i dogodine, jer volim tenis.

Nadam se da ste čuli moju pjesmu sa Connectom i da vam se sviđa. Nadam se i da ćemo uskoro snimiti spot i to negdje na moru. Za to trebamo sponzore, stoga: sponzori, javite se!

Toliko od mene za ovaj put. Malo sam i umorna, iskreno, jer stalno jurim po lijepoj našoj uzduž i poprijeko i sama vozim, a to može biti dosta naporno. Za kraj šaljem svima veliku pusu!

Čujemo se uskoro.

vlatkapokos @ 09:54 |Komentiraj | Komentari: 130 | Prikaži komentare
Bloger
bloger
Mp3
 
 
Index.hr
Nema zapisa.