Službeni web dnevnik
Vlatka Pokos
Blog
četvrtak, kolovoz 30, 2007

Prošli tjedan nastupala sam u Splitu. Zaista je to neobičan grad i neobični ljudi. Svaki put otanem osupnuta njihovom toplinom i neposrednošću. Zaista se u Splitu osjećam nekako posebno.Moja iskustva uglavnom su,srećom pozitivna,ali tamo možete isto tako doživjeti neugodne stvari ili komentare. Jer Splićani su u svakom slučaju iskreni i direktni,sviđalo se to vama ili ne. Svaki izvođač će vam reći da je splitska publika zahtjevna i da je se pomalo pribojavaju.Iako dugi niz godina nisam imala koncert u Splitu,nekako se nisam bojala. Znate i sami da su svi u posljednje vrijeme prema meni altruistički nastrojeni. Ili se to meni čini.

Nastupala sam u jednom prekrasnom klubu TROPIC CLUB EQUADOR. Nalazi se na čuvenim Bačvicama,na samom moru. Predivna je atmosfera. Taj klub inače super radi ,pa si ne umišljam da je ono mnoštvo ljudi došlo zbog mene. Ipak,lijepo je nastupati pred velikim brojem ljudi,a primijetila sam i da znaju moje pjesme.

Jedino u čemu smo pogriješili bilo je to što sam nastupala uz klavijature,a to je definitivno prostor  ili za pravi bend ili za matricu,jer jevelik i bučan. Sve u svemu,meni je bilo lijepo i drago mi je što sam imala koncert u Splitu. Svi su bili jako i  dragi brižni ,osobito vlasnici Gordan i Marko ,pa ih ovim putem pozdravljam.

Inače,bez lažne skromnosti,svaki put me iznenadi interes javnosti za mene. Naime,dobila sam informaciju da sam ljudima,po istraživanju agencije PULS,najzanimljivija osoba iza našeg premijera. Stvarno ponekad imam osjećaj da se radi o nekoj drugoj osobi, koju promatram sa strane.Pretpostavljam da ih zanima moj privatan život(najviše),ali zahvaljujući tome ja puno nastupam i promoviram ono što radim. Stoga hvala im ili Vama. 

Moram se dotaknuti i mog LJUBAVNOG BON-TONA i to ne radi reklame već doista zanimljivog,da ne kažem ,kontroverznog gosta. A to je Lupino koji uvijek izazove kontroverze u javnosti svojim projektima. A tek kad čujete njegove stavove o ljubavi! Obožava žene,što mu često osporavaju optužujući ga za šovinizam i zaljubljuje se često. Pa ima li ljepše stvari na svijetu od osjećaja zaljubljenosti? Sigurno nema. I ja se želim zaljubiti,a vidim i da je izvjesni postariji gospodin jako ambiciozan na tom polju. 
LJUBAV ne poznaje ograničenja kao što su godine,boja ,vjera itd.,ali svatko bi trebao sačuvati dostojanstvo. Otužno je kad to zaboravimo.

Ipak,mislim da je ljubav najljepša i najvažnija stvar u našem životu. Bez nje ništa nema isti smisao. I zato jedva čekam da se zaljubim. A tko zna,možda već i jesam.

I vama želim puno,puno ljubavi...Voli Vas Vlatkavlatkapokos @ 17:11 |Komentiraj | Komentari: 56 | Prikaži komentare
Bloger
bloger
Mp3
 
 
Index.hr
Nema zapisa.