Službeni web dnevnik
Vlatka Pokos
Blog
četvrtak, kolovoz 23, 2007
U Zagrebu je tmuran dan. A možda je tako i bolje ,jer treba se vratiti svakodnevnim obavezama i zaboraviti izležavanje na plaži. 

Prošli tjedan provela sam u jednom malom mjestu,bez puno znatiželjnih i što je najvažnije bez fotografa,što profesionalnih,što amatera. Moram priznati da nisam čitala novine ,pa uopće ne znam što se događa. To mi je u stvari bio jedini pravi odmor ovog ljeta.Upoznala sam hrpu duhovitih ljudi i uglavnom smo se smijali.A i nikad ne znaš koga možeš upoznati na plaži u nekoj zabiti...

Moram spomenuti svoju emisijicu u kojoj mi je gostovao Zuhra. Obožavam ga. U stvari,on je vodio emisiju i zezao mene.Molila sam ga da me angažira kao hostesu u novom projektu,pa ćemo vidjeti. Ovo je bila šala,ali svakako bih željela surađivati sa njim na nekom projektu. Volim Zuhru,a poznamo se dogo,dugo. Još tamo sa radija 101. Bila sam srednjoškolka i došla sam raditi na radio,pisala sam vijesti i bila totalno impresionirana s facama s radija 101. Nisam ostala dugo,jer me proganjao neki ludi Đuka,obožavatelj kokoši. Pravih kokoši. 
Nisam odustala samo zbog njega nego sam imala puno školskih obaveza.Ne znam jesam li se pohvalila: imala sam sve petice i obožavala sam moju školu Kulturu. Imala sam super razred i dan danas imam puno prijatelja iz razreda. A to je pravo bogatstvo. To su mi najiskreniji prijatelji,najbolje me poznaju. I stvarno ih volim. 
Ova jesen će mi biti jako radna što me veseli. Ove subote imam koncert u Splitu nakon sto godina i užasno se veselim. Upravo danas imam probu,jer nastupamo uživo.Ponovo uživam u koncertima i nadam se da će me dobro prihvatiti splitska publika,jer zna se da je jako zahtjevna. Nastupam u klubu Equador.

Dobila sam i ponudu da glumim u novom sitcomu ,koji će se prikazivati na Novoj TV. Oduvijek sam se željela okušati u glumi . Nadam se da Vas neću razočarati. Toliko od mene. Šaljem Vam veliku pusu! 
vlatkapokos @ 09:40 |Komentiraj | Komentari: 87 | Prikaži komentare
Bloger
bloger
Mp3
 
 
Index.hr
Nema zapisa.